Penner 3Dette er en Waterman "Paris". Waterman har produsert fyllepenner i mange år. Selv hevder de at de fant opp fyllepennen. Det gjør at det er de som har produsert fyllepenner lengst av alle produsentene. Det blev neppe produsert mange penner før Waterman kom og fant den opp.
Disse to heter Parker 21. Den ene ser ut til å ha en hank av ebonitt, mens den andre har en hank av vinyl eller noe slikt. Siden alle Parker 21 hadde en kjip plastichank, må det være en optisk illusjon at den ene ser ut til å være av ebonitt. Splitten er lavet at Octalloy, Parkers navn på rustfritt stål. Hetten er av Lustralloy, et annet navn Parker brukte på rustfritt stål. Dette er muligens den billigste pennen Parker produserte, men du verden så godt den skriver. Jeg fikk dem for en hundrings på Vestkanttorvet.
Dette er en penn fra den italienske fabrikken "Universal". Her er det gull og irridium. Flott å se på, og god å skrive med. Rigid splitt som glir glatt over arket. Jeg måtte ut med en femtilapp på Vestkanttorvet.
Her er en Pelikan fyllepenn i et Pelikan pennal sammen med en blyant. Blyanten trenger miner med 0.92 mm tykkelse, og de er ikke så lett å få tak i. Jeg har grønne miner til denne blyanten, og pennen fôres med grønt blekk fra Nathan Tardif. Stempelfyllert.


Hjemme
Tilbake til bilder
Penner
Penner 2
counter for vBulletin