Karafler

Skal man servere væske, er det morro å helle væsken over på noe presentabelt. Får man gjester, må man jo presse gjestene til å konsumere noget. Fisla forteller om samlingen:Denne fant Fisla i en brukt-og-antikk-forretning på 1200 kvm, ikke langt fra feriestedet. Fisla hadde fødselsdag, og kjøpte denne til seg selv i present. Et røverkjøp var det. Karaffelen er i tungt krystall, med fint, slepent mønster.Denne er nydelig. Fisles mor kjøpte den hos Esaias Solberg i innflytingspresent til feriestedet.Dette settet er innkjøpt hos Frelsesarméen i Ole Devigs gate på Bryn. Det står til pynt oppe på kjøkkenskapet på feriestedet.
Dette er et billigsett, innkjøpt på Glasmagasinet. Det står og samler støv i barskapet på feriestedet.Denne fikk jeg i sin tid av Luxusdyrene. Den rommer 133g, og kan være til nytte når man ønsker å kommunisere med andre.Dette er en lommevarmer. I denne kan man fylle en snau munnfull, ca. 93g godt drikke.Dette er en større lommevarmer enn den over. Vel fylt veier den 386g. Da inneholder den 199g godt drikke.Denne nydelige blå karaffelen fant Fisla på markedet på Ekeberg, høsten 2009. Likeledes de to under. Denne kommer hun nok også til å bruke som blomstervase.
Fisla er så urimelig glad i karaffler, så selv om hun hadde to som denne fra før, ble denne med hjem fra markedet. Alle tre har forskejllige farger i foten sin.

Fisla falt også fullstendig for dette smykket av en karaffel.Lommevarmer av tinn. Denne er levert med en stor kopp. Det er kjekt om man skal ta en skikkelig støyt.
Liten whiskeykaraffel. Den rommer snaut to desiliter, men det er ikke så ofte jeg drikker mer whiskey enn dette på en eftermiddag.


Hjemme, tilbake til Bilder.


counter easy hit