k dc ijioøoghyfy75 658 0¨æ <----Jeg vet ikke hva som menes med dette. Det er en ytring fra katten min.

Forskjellige dingserDette er dritern min. Den fant jeg på søpla. Nå er den sandblåst og lækker.


Dette er en dings som preger merker i papir. Den er sannelig fin.Denne type merker kan preges av dingsen ovenfor.
Denne fine saken er en målegreie fra C. E. Johansson. Det er ikke godt å si hva den måler, men den skal være skikkelig nøyaktig.Dette er vel skapet sitt, tenker jeg. Det er fra Olsens pengeskapsfabrikk, og er bygget rundt 1910. Det kan bare åpnes av en som har nøklene.


Dette er løsjern min. Den er fra Soennecken, og kan kalles "løsjernes Rolls Royce".Her er en blyantspisser med sveiv. Det er den gamle, kjente Dahle 77.Dette er den ene blodtykksmåleren min. Den har manometer med viser.Når jeg skal måle blodtykk, pleier jeg å bruke denne. Den er en klassiker.Når ting skal granskes, kan det være greit å bruke luppe.Det hender noe arbeide er for tungt for meg å utføre. Da ber jeg Bender om å ordne opp.Når pålegg skal skjæres i tynne skiver, liker jeg å bruke denne.
Jeg er så urimelig glad i epler, men det er kjedelig å skrelle dem med kniv. Med denne dingsen går det som en drøm.Denne ovnen fant jeg på Bornholm. Den er god å ha når det er koldt.Her er nok et bilde av klosettet. Dette bildet er tatt efter sandblåsing. Jeg har også montert på porselensskålen. Legg merke til pedalene.Denne dingsen står kontinuerlig og overvåker nettspenningen. Om spenningen endrer seg, kan jeg justere den til riktig verdi med rattet. Lasken erstatter et ampèremeter.Jeg sover svært urolig. Derfor bruker jeg denne Mundlos symaskin til å eggevende lakener.
I denne dingsen stiller jeg ut mine skrutrekkere. Det hender noen spør om å få den av meg.Dette er den trekamrede matboks. Hvis man vil ha med både brød og suppe på tur, er denne fin å ha. Om alt var puttet i samme kammer, ville det bli vanskelig å skille brødet fra suppen.Dersom det ikke er tilstrekkelig med tre kamre, tar jeg med denne også. Den er emaljert.Dette er min første blyantspisser. Den fikk jeg av min oldefar. Han hadde arvet den av sin farfar, som hadde fått den til konfirmasjonen. Legg merke til at den har ikke utskiftbart skjær.
Denne blyantspisseren har jeg hatt mye glede av. Med andre spissere må man passe på som en smed om ikke blyanten skal bli for spiss. Denne er stillbar, så her kan man spisse selv om man er litt trett på morgenkvisten.Dette er en ekstremt stillegående varmluftvifte fra Ventolette. Jeg vet ikke hvilken vending livet ville tatt om jeg ikke hadde hatt akkurat denne.Ved første øyekast ser dette ut som et arkivskap. Det er det ikke. Det er bedre.
Dette er oktanten min. Den bruker jeg når jeg er i villrede. Det er en såkalt bobleoktant, så jeg er ikke avhengig av å se horisonten når jeg bruker den. Det er bra, for når jeg er i villrede er det ikke ofte jeg ser horisonten.Dette er microscopet mitt. Det er et Reichert microscop fra Wien. Det beste er godt nok.Dette anemometeret er ekstremt mye i bruk.Late folk bruker en slik, slik den skal brukes. Jeg bruker den som hvitvinskaraffel.Denne trenger man på grillfest. Dersom den er godt oppvarmet setter den et tydelig merke i biffen. Om noen forsøker å snappe maten avsløres de lett. Syndere straffes brutalt.


Hvis alle til enhver tid bar en slik ville gatebelysning vært overflødig og ingen ville gå seg bort. Dette må være den beste hodelykt som er konstruert.


Dette er en elektrisk fluesnapper. Den har jeg kjøpt på Göfab i Sverige.


Dette er en klorepinne. Det er en norsk oppfinnelse. Det finnes urgamle kopier, men det finnes bare én original. Det er ikke tatt patent på oppfinnelsen, så geskjeftige personer kan sette i gang masseproduksjon av denne. Klorepinnen er resultat av et slags samarbeide mellom oppfinneren, Spikerverket, Flaggfabrikken og et kjent norsk bryggeri.Nærbilde av klorepinnen.Nærbilde av klorepinnen.


Dette er en fluesnapper av norsk type. Den er produsert i Akershus fylke.Dette er den nye peisen min. Den ser nøyaktig ut som en peis, men den er selvfølgelig elektrisk. I fronten er det varmeelementer, og på toppen ligger en plasticdings som ligner litt på en vedkubbe. Under "kubben" er det en propell som drives av en lyspære. Dette gjør at det ser ut som om varmen spiller i "treverket". Fantastisk.

Forskjellig 2 , forskjellig 3, forskjellig 4, forskjellig 5,


Hjemme, tilbake til Bilderpage hit counter